Skaldjursoppan!!!

Soppan blev kalas fin när den va klar (A) och jag åt upp näääääästan allt *stolt tjej*. (kanske ska tillägga att jag hatar skaldjur). men Des kan hon, från spy, till soppa, KAAAANONERS! :D

Det är meningen att bilden ska se ut som en räka :D

Wooooash, NYÅR! :D

Och nu är det första gången Bus skriver på denna bloggen :D och idag kära vänner är det faktiskt nyår! :D
när jag kom hit så bjöd Des på en otroligt vacker dans (: och sen fick jag ställa mig vid disken, men vad tusan gör det när det är nyår.
Soppan vi ska käka ser för tillfället ut som spy, men den blir nog finare när den är klar får vi hoppas. (:

Nu kom Mik och Johanna hem också, så nu är vi fulltagliga :D kalasbra (:
och vet ni vad vi gör då?!?

TAGGAR NYÅR! :D

Mik aså!

Jag har min alldeles egna Justin Bieber!


Tofflor.blogg.se !!

lyssna och lär dig den !!


fullt upp, nyååår.

Igår blev det som sagt bio, filmen var grymt bra fast man visste ungefär vad som skulle hända. Tyvärr satt jag och nästan sov för jag vart skit trött efter att ha hållt igång sen halv fyra på morgonen. Jobb, direkt till fotbolls cup, duscha, städa, bio. Helt slut. Men hängde med i filmen ändå, stjärna till mig. 
Nu ligger Johanna här bredvid och får massage av Natta, hon är liiiite bättre på det där än jag är. Hon har ju faktiskt haft det ämnet i skolan.. :p

Borde verkligen duscha nu, har ju precis tränat. Vi ska vara hos Johannas mamma klockan tre, fett nervööööst! Önska mig lycka till :)
Ah juste. Vi är fem personer som ska fira nyår ihop, varav fyra är förkylda som fan. Känner mig lite utanför och ensam om att peppa för fest. :3

Gott nytt år, Mik.

Ett år i bilder!

Januari- Suit up på Saga och spelkväll med fint folk!


Februari - Saga bar och Daniel adam rays på Mangos!

Mars - Fin fint ska det vara, i Skövde såklart!

April- Universeum, tattoo!

Maj- Veronica Maggio, Liseberg!

Juni- STUDENT!

Juli- Saga bar och fin fina fester i Vara

Augusti-
Rix Fm festival och Chris Medina :D

September-
Hemma mys i Miks före detta källare! Åhå

Oktober -
Barnkalas, avklätt och INFLYTT!!

November - Kg5!


December- Julmys och inflyttningsfest! ( som vi självklart glömde ta fram kameran vid..)


GOTT NYTT ÅR!!! :D

Inte i år igen....

Inte för att vara sån men .. FY F*N !!  Det är Nyår och jag är dödsförkyld ! Det börjar bli en tradition, vilket jag inte gillar! Alltid sjuk på Nyår.. årets festligaste dag! Jag är inte den ända som är förkyld som fanken i huset, vilket leder till att man måste ta hand om sig själv, för alla är upptagna med att snyta sönder sig.

Alkohol ?.. Nejtack...






GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA, HOPPAS NI HAR DE BÄTTRE ÄN VA VI HAR DE NU !

- Z

Diskat och klart!

Dagens höjdpunkt så här långt är att jag var duktig tjej och tog mig igenom hela diskhögen! Duktig tjej hej! Maten dagen till ära bestod av quorn söt sur sås och ris! Eller ne ris till mig och nudlar till alla andra.. Så kan det gå när Johanna fixar maten.. :D

men nu är det bio som gäller! Hur bra som hälst! :D



Föresten1 om ni inte ser nya headern tryck f5 :D

Söt tjej hej!

Natta = Åh det är fest ikväll!
Alla = Va?
Natta = Ja det är ju nyår!
Alla= Men det är ju imorgon..
Natta= Men åh nu blev jag besviken, trodde ju det var idag!

Haha bäst :D

I min hjärna är det månadag!

Efter allt julande och göteborgande så är min hjärna inställd på måndag! Men jag tänker leva efter det för då blir det en glad överaskning när det blir helg så fort! Hur bra är inte det?

Fast nu ska inte detta inlägget handla om det, utan om dam dam dam TVÄTTNING!

Nu är det så att vi var uppe kl 7 och tvättade imorses hur sjukt är inte det? Detta är ju till viss del vårat eget fel men ändå.. Snart har vi haft tvättstugan i 24 timmar fail. Tur att vi bor i ett hus där ingen tvättar ha! Ne nu ska jag berätta historien från början. Ni vet när man firar jul och grejer så blir man lat. Det resulterar i lathet. Lathet betyder att det sista man gör är att tvätta. = mycket tvätt. Ja i alla fall, vi var duktiga och skulle tvätta igår SJÄLVKLART startade vi inte maskinen ( jag tror det var mitt fel men det behöver vi inte nämna för dem andra) så då han vi inte tvätta allt. Men tur i oturen var samma tvättstuga ledig nu å morgonen så vi lät allt vara kvar och tvättade på morgonen YEY! (känn ironin) Men trötta som vi var så vaknade vi inte av andra alarmet och missa byta i tid.. Så nu ska vi byta över till andra tvättstugan vid tolv för den var ledig och tvätta klart.. kul jul!
Jag vet detta var det intressantaste inlägget ever av mig!


Men sist och absolut inte minst måste jag dissa en sak !
(trumvirvel)
SKÖLJMEDEL KORKEN! Den är designad så dumt att man spiller ALLTID ut när man ska hälla!

Nu har vi visserligen vanilj doft men hitta ingen sån flaska... Den som har det kan ju maila in vetja!

//Des

Tredje gången gilt!

Nu får vi se om vi kommer ihåg att hämta ut biljetterna för en gångs skull? Smarta som vi är så har vi glömt det dem senaste två gångerna haha :P Så på fredag blir det bio tajm för hela slanten! :D


As long as we have hope.

Då var julen över. Bara sådär liksom. Ingen snö. Ingen julkänsla överhuvudtaget. Jag åkte longboard på julafton, det är ganska fail enligt mig.

Men nu sitter jag här, 28 december 2011. Fixar till mitt cv, det var ju ett tag sen jag skrev den. Två dagar kvar att jobba. Jag ser det som en ny chans. Ett nytt år, 2012. Nya möjligheter. Jag ska skapa mitt liv, jag ska börja om, jag ska leva. Mik, det är din tur. Du styr vägen. DU styr. Nu har du chansen. 
Om nu jorden går under så ska det fan göras med stil, glädje och jag ska vara på toppen. 
Även om jag kommer få hinder på vägen, vara rädd och vilja vända om, ska jag kämpa. Kämpa tills jag känner att jag gjort något jag själv är stolt över.
Det är din chans nu Mik. Glöm alla idioter. Glöm alla idiotiska saker du gjort, alla idiotiska val du gjort här i livet. Det är din tur.
as long as we have hope, Mik.

Har man för mycket fritid så har man ;)


Fortsättning kommer ;D

heeemma!

Nu är vi hemma i mariestad! De ni :D Igentligen skulle lilla jag vara på sjukhuset och vara duktig nu! Men ack ack jäkla förkylning har börjat komma.. Men vad gör det när Mik har en Center stjärnvinst som man får äta av? :D

Ne nu ska jag städa och ha mig! See ya :D




Des kan rimma!

Mik är så lång så för att henne nå
måste jag stå på tå

Och värsta coola Sara
som henne vill man vara

Men det är jag som är Des
absolut ingen mes

Imorgon ska vi hem till lilla Mik
hoppas hon är i gott skick

Men hon har ju Johanna
så bra att hon hos henne stanna

Undra om hon har diskat och städat
medans vi i landet har färdat

Om en kvart ska vi Erika hämta
haha ne jag skämta! 

Ne det är väll bäst att fixa hit Erika
annars lär hon skrika.. :O

Hoppas Saras film snart slutar
annars jag med popcorn mutar!

Hej då alla glada
imorgon ska jag bada!

Det finns dem som har ett liv och så finns det dem som inte har ett..

Visa människor kan man inte annat än tycka synd om..  Som sagt det finns dem som har ett liv, och så finns det dem som inte har det, och förmodligen aldrig kommer få det. För det första så är väl regel ett på internet.. att vara anonym är enbart ett bevis på feghet och osäkerhet. Regel nummer två, du är aldrig anonym. Att kolla upp någons ip adress är hur lätt som helst. Och för er som saknar Jennifer så sjukt mycket så finns hon här http://jnyden.blogg.se . Anledningen till att vi inte har hunnit fixa bloggen är för att ett en viss madam har bittrat på att vi tänkte fortsätta utan henne så vi har velat ta det lugnt med den. Vi är inte här för att starta bråk men jag måste erkänna. Vissa människor saknar man inte i sitt liv. Och att försöka få folk att tro att den goda är den som har varit ond är ett bevis på att man är osäker på sig själv och avunsjuk på att visas liv fortsätter utan en. Vi saknar inte dig och vi har det bättre än någonsin.

Jag älskar livet med brudarna på stockholmsvägen, och livet i flathaket kommer fortsätta på samma sjukt underbara vis som det har gjort sen den dagen du packade dina väskor och gick.

Hälsa dina vänner att dem kan sluta lägga sig i vårat liv nu och börja bry sig om dig istället.

Naaatt!

Detta är inte okay ! Klockan är över tre och jag sover inte? hmm.. Aja jag jobbar ändå inte och jag har ju trevligt så.. varför inte? :D
/des

goooood feeling.

Hemma, sitter i soffan och äter upp Johannas chips som hon lämnade kvar här, mohahah! Fast ska ju självklart köpa en ny till henne, kan inte med att inte göra. 
Des sa precis: "Åh, kan inte jag få laga mat idag" Öh ja, jätte gärna! Haha, söt är hon. Hon har även kläckt ur sig saker som: "Undrar hur Justin Bieber firar jul". = That's why we love you!

Vi har spelat justin bieber i lägenheten sjukt mycket nu, vi tröttnar aldrig :3 Mistletooooe!
Bruna linser jao!


Oh, oh, oh, oh, oh, sometimes I get a good feeling, yeah
I get a feeling that I never never never never had before, no no.


Pökning för juden !

hahahaha vart ju tvungen att dela med mig av vad jag hitta igår! xD
måste ju bara lägga till....
JAG FYLLER ÅR OM MINDRE ÄN EN TIMMA !!!


Pepparkaka

idag stressbaka jag en pepparkaka. Det blev en barbapapa. Det är det smartaste jag gjort i hela mitt liv. "Jag ska baaaara äta en pepparkaka"


Det är jul överallt!

Vi har fullt upp här för tillfället! Men tänkte klämma in med lite julbilder! Det var nämligen lite minijul här i helgen! Miks min och liten del av Saras familj var här på julmat och mys. Nu är det inte långt kvar till finalen heller! På lördag är den efterlängtade Julafton! De ni :D



I'm here to stay.

OH YES I'M BACK! 

Sry, det var ett tag sen jag skrev, varit dålig på att ta tag i det där och Des blev lite arg på oss :p 
Så what's up?! Gick upp tidigt som fan för att skjutsa en viss tjej till jobbet (07.45). Försov sig så vi hade lite bråttom också, men ah, gick bra! Sen dess har jag varit vaken. Duktig Mik! 
Fick bli lite träning på det, grymt go träning faktiskt. Kände att jag gjorde en bra träning i alla fall! Så de va gött. 
Sen har vi haft lite släkt från alla olika håll här idag, för vi tänkte köra på mini julafton. Super mysigt var det! Lite paket och så. 
Jag fick världens sötaste kanin som har ett sånt där roligt huvud som vickar om man rör kaninen. Ah du fattar vad jag menar. Maha den ska jag ha i bilen :3
Imorgon kommer NATTA BUS hem, ska bli grymt kul! Hon har varit borta i en evighet i landet ingenstans typ.. norrland. Sjukt långt bort ju!
Nu ska jag krypa ner under täcket, puss godnatt, Mik.

Tada!

Okej är man bäst eller är man bäst? Andra paret av våra handgjorda headset såldes precis! Någon mer som är intresserad?

Ungefärliga priset ligger på 250 beroende på hur mycket arbete det är lagt på dem.


Tacos!

Nu är det tacos som gäller för hela slanten! Dem andra är lagom bra på att fixa mat och står ute och röker.. Mik och jag står nu i köket med musik och chips och förbereder kvällen måltid! Mums! Måste bara säga att vi har varit jävulst duktiga idag! Efetr jobbet har vi flängt runt kind of överallt! Shoppat och fixat julgran och allt. Så imorgon är det julgranspyntning som gäller Wihoo!! :D

VÄLKOMMEN TILLBAKA!

Hej! Kära läsare! Nu är det så här att söndgen den tredje advent startar vi vår blogg igen! Efter ett par veckor av prat om hur den sk fortsätta så bestämde vi oss för att KLART NI VILL HA OSS KVAR!
Mik Des och Sara hälsar er nu välkommna till ett nytt kappitel med ett nytt namn, denna gången är vi TRE flator och EN lägenhet.  (plus några gästbloggare.)
Ja vad kan man ha missat under denna awesom tid?
Två awesome inflyttningsfester! varav den ena våran aldeles egna sjukt bra inflyttningsfest!
Vi jobbar och sliter. (Sara sover)
Göteborgs resande.
Julpyntande.
Feltolkande.
Och allt annt sjukt bra.
Men nu är vi här igen och vår vardag kommer återigen finnas online, see ya! Nu ska vi fortsätta käka pomelo! :D
God jul föresten :D
Föresten ny heder kommer imogon, :D

RSS 2.0